1. kadın - erkek eşitliğine dair bi kaç cümle kurmak istiyorum eğer okursanız. maddeler halinde aşağıda belirttim.

    a) eşitlik adı altında erkeklerin yerilmesinden hatta çoğu zaman itin götüne sokulmasından bıktım.

    b) kadınla erkek eşit değildir, bunu anlamak için ilkokul seviyesinde biyoloji bilgisi yeterlidir. hatta bence kadın çoğu alanda daha üstündür, ama bu eşit olmadığımızı değiştirmez.

    c) regl, adet döngüsü ve doğurganlık utanılacak bir şey olmamakla beraber övünülecek bir şey de değildir. insanların gözüne sokmaktan vazgeçin, biyolojik nedenlerden dolayı bunlardan mahrum kadınları, aynı zamanda yine bir grup erkeği aşağıladığınızın farkına varın.

    d) çiçek anandır ben kadınım tavrınız herhangi bir amaca veya sonuca hoş bir şekilde hizmet etmiyor. çiçek kötü bir şey değil. ayrıca sen değilsen ben miyim çiçek ? 107 kilo çiçek mi olur ulan ?

    e) bayan değil kadın diyorsunuz, haklısınız. ama erkeklerden önce hemcinslerinize öğretin. zira ortadoğuda bir kadına kadın dediğim için o kadınlar tarafından bir kaç kere aşağılanmışlığım, terbiyeme laf edilmişliği var. ben hanımefendi demeyi tercih ediyorum ve bu sizi hiç ilgilendirmez.

    f) bu işi evirip çevirip kendi lehinize o kadar çevirdiniz ki neredeyse her kadınlar gününde sizlerle yan yana yürüyen bizleri yorgun düşürdünüz.

    g) kadın obje değildir diyip sosyal medyaya fit erkek fotoğrafı atıp açıklamasına canım baklava çekti yazma. siz kıvrımlarınızla güzelsiniz ama erkekler fit olmak zorunda. hadi ya ?

    h) bir kere olsun, ömrünüzde bir kere olsun, erkek arkadaşınızın erkekler gününü kutlayın. yanında olun.

    ofansif feminizme maruz kaldım, belki dolduğum için böyle yazdım.

    ağrınıza da gitmesin, sizi seviyorum ben. yapıcı bir eleştiri olduğunu düşünüyorum.

    " kurtar beni kedi bayan! " şakasıyla tatlıya bağladığımı düşünerek gidiyorum.
    kuz

mesaj gönder