• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.60)
marvel's iron fist
gücünü nerede ve ne zaman kullanması gerektiğini konusunda profesyonel olan iron fist (daniel rand), dövüş sanatları konusunda uzmandır. gücünü bir ejderhadan aldığı darbeyle kazanmıştır. yıllardır uzak kaldığı şehrine (new york city) geri dönen danny rand (finn jones) benzersiz yeteneklerini ve dövüş sanatları konusundaki uzmanlığını yolsuzlukla mücadele ve kötülerle savaşmak için kullanır. netflix’in marvel imzalı kardeş dizilerinden dördüncüsü de, iron fist karakterini merkeze alacak.
  1. sezonu bitirip de öyle yazayım diye beklemiştim. dizi ortalama üstü bir dizi izlenir. ancak doğal olarak daredevil ile karşılaştırınca sönük kalan çok fazla yanı var.

    ** ufak spoilerler olabilir **

    1- ana karakterin içini düzgün bir şekilde dolduramamışlar. sürekli kaza flashbacklerinden başka bir şey yok.
    2- kötü adam muhabbeti çok sudan olmuş gibi geldi. sağlam bir kötü adam yok, amaç yok, çok boş kalmış.
    3- dövüş sahneleri garip durmuş, olmammış. bütün eli silahlı adamlar koşa koşa iron fistimizi gidiyor. dövüş sahnelerin yüzde 80i bundan oluşuyor. daredevildeki dövüş sahnelerinin kalitesinin yanından bile geçmiyor. bunu düzeltmeden dizi vasat gibi gözükmekten çıkması zor.
    4- claire siktir git artık her diziye salça olup izleme zevkini kaçırıyor. birde durduk yerde 3er 5er ninja falan dövmeye başlıyo iyice saçmalık..

mesaj gönder