1. yeni youreads daha bir güzeldi. gizli mesajlar, ararkenki heyecan falan.
    "acaba o mu attı? hehe ne zaman attı acaba? o kim lan?" gibi sorular insanı diri tutuyordu. güzeldi her şey tabi sıkıntıyı çözene kadar.

    aşırı zekadan gebermeseydim bari. neyse anlatıyorum.
    şimdi yeni bir sekmede mesajları açıyorsunuz, 2. sayfaya tıkladıktan sonra giden mesajlar sekmesine tıklıyorsunuz. giden sekmesinde iken 2. sayfaya tekrar tıklıyorsunuz. yani şuan 2. sayfa gidenlerdesiniz. 2. sayfa giden mesajlarda iken üstten 2. mesajı açıp geri tuşuna basıyorsunuz. geri tuşuna basınca sizi tekrar 2. sayfa gidenlere atacak. 2. sayfa gidenlerde iken gelen mesajlar sekmesine tıklayıp, 1. sayfa gelen mesajlarda buluyorsunuz kendinizi. 1. sayfa gelenlerde iken 2. sayfaya tıklayıp 2. sayfaya geçtikten sonra geri tuşuna bastığımızda artık gelen mesajlarınızı gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz eheh.

    bir künefeyi hakettim diye düşünüyorum köftehorlar sizi.


    gelen mesajlar üzerine düdüt:
    öncelikle teşekkür eden arkadaşlara ben teşekkür eder gözlerinden öperim.

    diğer arkadaşlardan ise şu şekilde "abe bende 2 sayfalık mesaj yok 2. sayfaya geçemedim kaldım a bele 1. sayfada" mesajlar alıyorum. onlara önerim ise bol bol mesajlaşmaları. yazın arkadaş yazmaktan zarar gelmez. 2. sayfayı doldurana kadar değil. 9-10 yapalım onu. sabah öğle akşam mesaj yazıyorum size. aç tok fark etmez mesaj mesaj mesaj. o 2 sayfa dolacak hadi bakıyım.

mesaj gönder