• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.77)
better call saul
breaking bad spin-off’u. breaking bad’te walter white ve jesse’nin avukatı ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi olan saul goodman odaklı olacak dizi bir “prequel” olacak. yani breaking bad’teki zamanın daha öncelerine bir yolculuk yapacağız ve saul goodman henüz walter ve jesse ile tanışmamış olacak. saul goodman’ı bol bol mahkemelerde göreceğiz.
projenin arkasındaki isimler ise yine vince gilligan ve peter gould.
  1. !---- spoiler ----!

    chuck denen abi demeye bin şahit isteyen itoğlu it kardeşinin bütün yardım çabalarına rağmen bir şekilde jimmy'yi kazığa oturtmanın derdinde. sana sesleniyorum chuck o şirket babana kadar girsin! o sülük gibi yapıştığın kasıntıyı da seni de sevmıyorum.

    skyler orospuşundan kurtulduk chuck çıktı başımıza, jimmy'e yem attı son olarak. gizlice kaydettiği ses kaydını mahkemede kullanılmayacağını iyi bildiğinden kendisine yardımcı olan siyahi stajyere pil değiştirme bahanesiyle ses kaydını dinletti. üzerine bir ton tehdit ve panik gösterisi hep zavallı stajyeri jimmy'nin boğazından geçirmek için. burada siyahi abimizi bu kadar zorlaması onu bu konuda jımmy'e yardım etmeye yonlendıreceğini dolayısıyla jımmy'nın kayıtları ele gecirmek için hamle yapmasını amaçlıyor bence. çakal chuck kurdu tuzağı anlayacağınız.
    !---- spoiler ----!

    büyük heyecanla bir koca yıl bekledikten sonra mike'ı izlemek çok keyifliydi. bazı youserlar da bahsetmiş mesela görüntülerin güzelliklerinden vs. yönetmen tartışmasız ne yapmak istediğini biliyor. bu bölümün içerik olarak eksik kaldığını düşünüyorum ben. ya da beklentım daha yüksekti ondan böyle düşünüyorum. bide chuck gibi abim olsa yüzüne bakmam lan. hasta ruhlu buruşuk surat.

mesaj gönder