fi


    • izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (5.79)
fi
bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. o kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. ve bazen... hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.
azra kohen’in çok satan “fi-çi-pi” üçlemesinden nüket bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde ozan güven, serenay sarıkaya, berrak tüzünataç, mehmet günsür ve büşra develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi.
  1. ilk 3 bölümle çıtayı arşa çıkaran sonraki 3 bölümde ise gittikçe durağan olan performansa rağmen piyasanın en iyilerinden.
    sayın can manay, sen olmuşsun adamım. önce masum şimdi fi ve daha çokları gelecektir. sansürsüz ve reklamsız dizi izlemek gibisi yok. bence bu yapımları destekleyelim arkadaşlar. yoksa televizyonda iki oyuncunun 10 dakika birbirine bakmasını ve diyalog dahi kurmamasını bekleriz.

mesaj gönder