• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.00)
25th hour - spike lee
monty brogan, tüm hayatını muhtelif suçların içerisinde debelenerek harcamıştır. ancak artık kaçacak gücü kalmamış ve aynasızlar karşısında yenilmiştir. tam yedi yıllık bir cezaya çarptırılmıştır. artık hapse girmeden önce, dışarıdaki hayatında ise sadece yirmi dört saati kalmıştır. bu kısa süreyi en yakın arkadaşlarıyla ve sevdiği kadınla, son derece sıradan bir günmüş gibi geçirmeye karar verir. ancak vakit ilerledikçe brogan'ın hayatındaki sürprizler birer birer patlamaya devam edeceklerdir.
  1. ne izlesem diye düşünürken buradaki yorumlardan da fikir alıyorum. şimdi film başlığı görünce bakayım dedim ama kör oldum sanırım.
    spoiler olduğunu belirttikten sonra filmle ilgili bilgi verilmesinde sorun yok ama mümkünse blok halinde yazılmasın :/
    türkçe bile yazılsa okurken bunca yıldır bozulmayan gözümü bozmaya yetecek yazının bir de ingilizce olması, bilemedim ki...
    copy paste ie yazılsa bile arada bir iki boşluk, paragraf ne biliyim nefes arası olsa daha kolay okunur.
    hamiş: işbu yorum, bir önceki yorumu yazan yousera yazılmış gibi olsa da aslında genel olarak tüm yorumlar için geçerli bir ricayı içerir. uzun kısa farketmez ama şeklen okunması daha kolay yorumlar yazsak nasıl olur?
    bu ricayı başka başlığa mı yazsaydım, şimdi de bu yüzden kafam karıştı. iş arasında yorum girmemek lazımmış. akşam bir daha okur, gerekirse silerim (:

    bu arada @auroraa; merak ettim, izleyeceğim (:

mesaj gönder