1. kaldırılması olumlu değil olumsuz bir durumdur. kimin neyle eğlendiği, ne izlediği, neden keyif aldığı bizi alakadar etmiyor. sırf biz sevmiyoruz saçma buluyoruz diye bir kesimin keyif aldığı şeyi "yasaklamak" ne kadar doğru? bu programı yasaklayıp yerine bilim sanat programları belgeseller yayınlamayacaklar eğer biz bugün bu kararı olumlu bulursak yarın başkaları sevişme sahnesi olan filmlerin yasaklanmasını olumlu bulduğunda ne diyeceksiniz? dinle ters düşüyor diye evrime sansür uyguladıklarında bunu olumlu bulanlara ne diyeceksiniz? yasakçı zihniyete işinize geldiğinde destek verirseniz işinize gelmediğinde hangi yüzle destek arayacaksınız?
    ohal kapsamında yapılması gereken ilk hareket evlilik programlarıydı zaten. 3 tarafı teröristlerle, cemaatlerle, örümcek ağlarıyla kapli canım ülkemin en büyük sorununu hallettiler.
    şimdi bu programları takip ettiğimi düşünenler olacaktır ama takip etmiyorum hatta genel olarak televizyon izlemiyorum ses olsun diye açmayı bile bıraktım uzun zamandır.

    *buyrun en güzel örneği şimdi biz bunun için zaten izlemiyordum iyi oldu dersek faydalı bir şey değildi olumlu oldu dersek; ben zaten wikipedi kullanmıyorum bana ne diyenlere, yalan yanlış seyler yazıyordu, ülkemize hakaret ettiler iyi oldu diyeceklere ses etme hakkımız olur mu?

mesaj gönder