1. eşek sikmek. eşek derken hayvanlara bi ilgim yok. doktor olduğumu her ortamda beĺli eden birisiyim nickimden anlaşılır zaten. sonraki işim senaryo yazmak film çekmek yönetmenlik yapımcılık. oyunculuk dışındaki tüm işler. bunu da her platformda pompalıyorum.

    kalite ortamlarda içerim. kalite mekanlarda yemek yerim. maddi bir sıkıntım hiç olmadı.

    kitap okumak yaşam tarzım. kitap okumayan insanları ciddiye almam. sanat severim. iki kitap yazdım. resim ve heykel konusunda uzman sayılabilirim.

    esprili ve yakışıklıyım. yakışıklı olduğumu çevremdeki kadınlar söylüyor ben onların yalancısıyım. spor yapıyorum. yatımın kaptanlığını yapıyorum. denizi çok severim. dalgıçlık usta eğiticisiyim.

    seks konusunda iyiyim. penisim ortalamanın üzerinde. istediğim zaman boşalabiliyorum. eskişehirde keşfettim seksi. o yüzden bu konuda büyük üstad kabul ediyorum kendimi.

    matematik ve felsefe ilgi alanlarım. kendimi özgürce bırakabildiğim denizler. borsa konusunda bir eğitim almadım ama iddialıyım.

    tek eksiğim iyi bir insan değilim. tek derdim keyfim. kendimden başka kimse umurumda değil. kendimi böyle tanımlıyorum her gün başka bir kadınlayım. bu kadınlar bence eşek. benim itin teki olduğumu bile bile geliyorlar. efendi erkekler ise evlenmelik veri tabanında ekşi de ağlıyorlar.

    sanırım benim iş dışı uzmanlık alanım kadınları kullanmak. kendi kalitemde bi kadınla karşılaşsam duracağım ama mütevazi olamayacağım. yok. ayrıca şarap konusunda bi uzman olduğumu ekleyeyim.

mesaj gönder