1. nasıl ki 11 ayın sultanı ramazansa, 11 burcun sultanı da aslan burcudur. bu burcu ayrı, bu burcun insanlarını daha ayrı seviyorum. ya mesela cömertliğin tanımını yapacaksak, kısaca aslan burcu diyip geçebiliriz. sevgide de maddi konularda da cömert insanlar. birini sevdiği zaman coşan, şımartan, romantik filmler tadında aşklar yaşatan insanlar.
    aynı zamanda da keyiflerine çok düşkünler. bu yüzden para harcamaya da çekinmezler. parayı amaç değil araç olarak görürler. ama tabi kendilerini layık gördükleri yaşam tarzı için epey para gerektiğinden biraz hırslı tavırlar sergileyebilirler.
    sanırım en sevdiğim özellikleri de bir şelale misali çağlamaları, çoşkun ve parlak oluşları ve acayip gururlu yapıları.
    ama tabi aşk konusunda biraz çapkın olduklarını söylemeden geçemeyeceğim. kadınları da erkekleri de kendilerine hayranlık duyulmasından acayip hoşlanıyor. sanırım bu yüzdendir etrafa sık sık mavi boncuk dağıtırlar. ama aşık oldular mı da rüyaları yaşatabilirler.
    ha bi de evcimenlerdir. herkes en evcimen burcun yengeç olduğunu sanar ama aslında yengeç çoğunlukla kabuğu olarak görür evi, o yüzden evde takılır. asıl evcimen burç aslandır. evi aslanın kalesidir. ailesini, sevdiklerini krallar gibi yaşatır o kalenin içinde.
    aslana egoist falan derler ama bence egoist olan başaklar. aslan kendini çok beğenir evet doğru ama bunu koç burçları gibi hep bana olsun bencilliğiyle yaşamazlar. mutluluğun beraberlikte olduğunun bilincindedirler.
    iyidir aslanlar. ama balık erkeklerinden korkun. ali ağaoğlu ve malum kişi falan hep balık burcu.
    ayrıca bu sene türkiye'de en çok aslan burcu doğmuş. vatana millete hayırlı uğurlu olsun.

mesaj gönder