1. bir şehir efsanesi. yok tüm kadınlar zengin erkek peşindeymiş. yok kadınlar yakışıklı erkeklere hemen verirmiş. erkekler kendisi yazıyor sonra yazdığına inanıyor sanırım.

    toplanın gençler anlatıyorum bir abiniz olarak. efendi olun. efendi derken hımbıl bir boktan anlamayan biriyseniz kadınlar sizi tercih etmez. beyefendi olun. her zaman bakımlı olun. kadınları dinleyin en kritik olay bu. yav he he diye diye değil ciddi olarak dinleyin. eğer mavi rengi seviyorum derse ilk hediyeniz mavi bir şey olsun. eğer et sevmiyorum dediyse kebapçıya götürmeyin.

    ilgilenin sürekli. ufak tefek bir sorunu varsa halleder o ya canavar gibi kadın demeyin ya siz halledin ya da yanında olun .

    bir kadın ne kadar güçlü olursa olsun sürekli sarılabileceği zor anlarında yanında olacağını bildiği güvenilir bir erkeğe ihtiyaç duyar.

    siz düzgün insan olursanız tercih edilirsiniz. bu kadar basit. bu abiniz ilyas salman ile gollum arası tipiyle ne kadınlarla birlikte oldu. görenler dönüp tekrar tekrar baktılar. kesin şu kadına bak bu hanzoyla ne işi var. kesin parası için dediler. hiçbir zaman zengin biri olmadım. ortalama bir maaş.

mesaj gönder