1. benim gibi 90larda çocuk olanların televizyon epey bir vaktini alıyordu. bir çoğumuz maradona, levent kırca intro'lu televoleyi izleyerek büyüdük. oradan aklıma kazınan videolar var. ne yapsam ne etsem internette bulamıyorum;

    ilk aklıma azer bülbül'ün klip çekimi. boğaz kenarında çekilen bir klip, azer bülbül'e eylem şenkal eşlik ediyor. televole ekibi azer bülbül'le röportaja gitmiş. tam o esnada boğaz köprüsünde bir intihar vakası var. azer bülbül sov yapıyor atlamaz, erkeksen atla lan falan diyor kameralara. çaaat atlamıştı sonrasında adam. eylem şenkal sinir krizi geçirmişti. azer bülbül demek ki adamın sıkıntıları büyükmüş tarzında bişeyler demişti.

    bir diğeri ise fenerbahçe'li washington vardı bir ara. brezilya'dan gelmişti kalbi delik diye gönderilmişti. bu adam hande yener manyağıydı (aynı dönem amaral vardı müslüm baba manyağıydı). bir programda bu adamın evine konuk olmuşlardı. mikrofonu eline alıp seeen yolünaa ben yolümaa şook mutluyuum artik diye şarkı söylemeye başlamıştı, absürd bir görüntü oluşturmuştu.

    her iki videonun temiz 15 senesi var. dün gibi hatırlıyorum ancak bi türlü bulamıyorum.

mesaj gönder