1. dün kendisi hakkında;
    sol frame içindeki themis sendromunun, evet ben themis sendromu diyorum buna, arasına serpiştirdiği yorumla uzun uzun okuyacak bir kaynak bırakmış yazar.

    demiştim.

    gün itibariyle buraya bırakılan uzam başlığındaki tüm yazılanları okumuş ve önerilen yazarları takibe almış birisi olarak bir iki şey söyleyeyim istiyorum buradan. eminim kendisi hakkında bu kadar uzun bir yazı görünce okuyacaktır.

    herhangi bir sözlükte hangi yazarları takip edebileceği hakkında bir fikir elde edebilecek kadar fazla zaman geçiremeyen, girdiğinde ise güzel fikirler okumak isteyenler adına tek bir entry'de toplanmış takip edilesi yazarları buluşturan bir uzam bu uzam. yazılan tüm girdileri heyecanla okudum. fikir güzel, ama fazla kalın kırmızı çizgileri var.

    daha önce bu listeye dahil edilmiş ve bir adet spor kanalına ait bir başlıkta entry girdiği için listeden çıkarılmış bir yazar mevcut orada. sadece spor başlığına yazdığı ve yazabileceği ihtimalini ifade ettiği için bu listeden bir yazar adını çıkarabiliyor olmak fazlasıyla yersiz. hatta, spor kanalına her yazanın sözlüğü kirletiyor olduğunu düşünmek hastalıklı bir düşünce. zira spor kanalında yazıyor olup, bu kanal ile alakalı gayet doyurucu yorumlar okumak da mümkün.

    eğer entelektüellikten kasıt bilim teknik felsefe müzik ve sair ise, her ülkede olduğu gibi bu ülkede de spor bilimleri ile alakalı enstitüler yüksek okullar var bu konuya da entelektüellik çerçevesinde yaklaşılabilir. ve bu konuya holiganizmin dışında yaklaşabilen ve malum sözlüğün malum mottosu doğrultusunda fikirler beyan edebilen yazarlar da mevcut.

    bu açıdan bakınca aslında entelektüel nefes alma uzamı, sadece belirli kesim yazarları tatmin edebilecek uzam olmaktan öteye geçemeyecektir.

mesaj gönder