• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.60)
homeland
nicholas brody 2003'ten beri kayıp bir deniz çavuşudur ve öldüğü sanılmaktadır. fakat brody, 8 yıl sonra bir tatbikatta, terörist sığınma evinde bulunur ve devlet tarafından "kahraman" olarak nitelendirilir. carrie anderson bir cia memurudur ve brody'nin el kaide'ye çalıştığını, onlarla iş birliği yaptığını ve abd'ye saldırı gerçekleştirme planları olduğunu düşünmektedir.
  1. quinn'in harcandigini dusundugum dizi.. bi mutlu etmediler yahu su adami!! n'olurdu mutlu mesut bi hayat surseydi seninle carrie, ne istedin su yavrucaktan ya allahin bipolari!! kizil minnosa en guzel babalik yapacak kisiydi canim quinn:(

    carrie, seni seviyorum ama bazi bolumlerde sacini basini yolma esigine cok geldim.
    quinn, soyleyecek cok seyim yok peter quinn, seni asiri seviyorum..
    saul, sana hayranim.
    dar adal, carrie ve saul'la ugrasmaktan artik vazgec, yoksa seti basicam. yettin be adam.
    diger karakterlerle pek sorunum yok..

    altyazi probleminden dolayi 6.sezona hala baslayamadim. umarim quinn mutlu oluyodur, diziden tek beklentim o..

    cia bilerek mi kotu gosteriliyor bilmiyorum ama surekli basarisizliklari konu ediliyor. her sezon bir iyi is becerdilerse en az uc dort kotu olayla ugrasmaktan olaylar sonuclanmadan pat sezon finaline giriliyor. konular guzel isleniyor, her amerikan yapiminda oldugu gibi bunda da "amerikan ruyasi" oldukca fazla isleniyor. oyunculara diyecek yok, hepsi cok iyi. severek takip ettigim heyecanli, surukleyici bir dizi.

mesaj gönder