1. fikrine saygı duyduğum birisinin yaptığı yorumdan sonra hakkında yazdığım tüm girdileri sildiğim web sitesi. youreads bünyesinde yazdığım tüm diğer şeyleri de sildim. zaten çok fazla bir şey yoktu, kayıp sayılmaz.

    kulzos yoktan var edilmeye çalışılan bir sözlüktür. meta sözlük kökenlidir. ne olup ne olamadığını da boş konuşmalar değil, zaman gösterecek.

    beni en çok üzen, inatla reklam yapıldığının söylenmesi. neyin reklamı? allah aşkına içinizden biri sözlük açsa bu reklamı ekşi sözlük'te, instela'da, uludağ sözlük'te falan yapmak varken neden gelip youreads'de yapsın?

    amacımız buraya kattığımız yazarlarla bağlantı kurmaktı sadece ama sürekli farklı algılanmaktan yoruldum. youreads hesabımı kapatıp, hiçbir şey yazmadan çekip gitmeyi düşündüm ama hesap kapatma çalışmadığından, son bir şey yazıp gitmek istedim. o da bu oldu.

    kulzos, amacı youreads'den yazar çalmak olan bir oluşum değildir. youreads ile herhangi bir alış verişi, alıp veremediği de yoktur. kaldı ki tarafımıza köpek yakıştırmasını caiz gören bir yazarın korunduğu bir sözlükle, şahsi fikrim, herhangi bir ilişkisi olmasa da olur.

    son kez, sürçü lisan ettiysem affola.

mesaj gönder