1. ilginç oldu bu başlığı görmem, bir kaç saat önce yazıp yazıp silmek başlığına bir gönderi yazıp bir kaç saniye sonra silmiştim. nedeni aynı girdi içerisinde kendimle çelişkiye düşmüş olmamdı. içimden geçenleri yazmakla insanlara okutmak istediklerim arasında çelişkiye düşüyorum demek bu. işin ilginç yanı o sildiğim girdi içerisinde de bu duruma değiniyor, başka yazarları yazdıkları kalitesiz girdiler için eleştiriyordum. halbuki biri çıkıp deseydi ki " la ampul önce kendi yazdığına bak " al bana aralıksız düşünce seansları.

    neyse öyle işte. çoğu zaman yazmamamın nedeni kendimle çelişiyor olmam, bir o kadar çoğu zaman da üşeniyor. bir o kadar olmasa da az bir zamanda kime, neye, niye yazıyorum diye düşünmek.

    bir de şöyle bir durum var herkes yazmalı mı? bak yazmayın diye demiyorum, cidden bir soru işareti bu kafamda. etik kurallarımla çelişiyor. nasıl her konuşabilen insan konuşmak zorunda değilse, hatta susması gerekse, bu durum yazmak içinde geçerli olmalı. ama aynı zamanda biz kimiz ki insanın elinden düşüncelerini ifade etme hakkını alalım? eylem yok, zarar yok.

    ama yine de anonim kişiliklere dönüşüp özgürce konuşabilen insanlara hayranım. bir onlara bir de tüm düşüncelerini iki kelime ile, kısaca ifade edenlere. çok güzel lan.

mesaj gönder