1. hocam, biliyorum burayı okumuyorsun. (hoş, bazen youserların da okuduğundan şüphe duyuyorum) zaten aklın varsa bırak takımı, ülke ile ilgili bir şey okumazsın.
    seni gönderdiklerinden beri olanları anlatsam inanmazsın. başkası inanır ama sen bir beyefendi olduğundan, aklın almayacağı için inanamazsın.
    seni eleştirip hatta küfredip gönderenler şimdi ağızlarını bile açamıyor. hocam, tudor hala burda ama sneijder artık yok. halimiz ortada sanırım.

    terim'i merak edersen (malum sen geldiğin gün, terim isteriz diye bağıran bir tayfa vardı) futbolla hala bir alakası yok.

    en son kebapçı basmış diye duydum ama yine yanlış adam seçimi, taktik eksiği, rakibi tanımama gibi huyları devam ettiğinden dayağı yemiş, kaçmış diyorlar.
    en azından istikrarlıymış. sadece maçlarda değil kendi özel hayatında da, işe yarayan adamları seçip, rakibini tanıyarak, iyi bir taktikle iş yapmadığı ve sadece kuru gürültü olduğunu ispatladı gözümde.

    hocam, zaten kadın düşmanlığı da artık durdurulamadığı için, giyimimiz, işimiz, zevklerimiz derken futbol sevip takip ediyoruz diye yemediğimiz laf kalmadı. uzun zamandır takımı takip etmeyi bırakmıştım sadece haberlerde önüme gelirse ne varmış diye bakıyordum. artık onu da bıraktım.

    ülke gündemiyle ilgilensem olmuyor, futbolla ilgilensem olmuyor. kitap okusam ooo, film izlesem aaaa, sokağa çıksam uuuuu.
    ben bitki olmaya karar verdim. türk tv kanallarını izleyip, hayırlı bir bey ile izdivaç yapmak için dua ederek vaktimi geçireceğim.

    güzel ailenle sana mutluluklar dilerim.

mesaj gönder