1. Yazmadığım taktirde içimde kalacağından ötürü kendisine açık mektup gibi bir şey bırakmak istediğim yazar.

    Kâle almayabilirsiniz, kendim için yazıyorum.

    şu girdinizden ötürü, şahsınızla olmasa da üslubunuzla ve kendimce temsil ettiğinizi düşündüğüm zihniyet ile dalga geçtim evet. yorumum için komik bile değil yazmışsınız, zaten komik olması gerekmiyordu, olmaya çalışmamıştım. Rezilce kısmına ise katılıyorum... son derece haklısınız orada.

    Normalde durduk yere polemik yaratmaktan ve kırıcı veya kızdırıcı eleştiride bulunmaktan imtina ederim ama sizin öznel sanatsal bakış açınızla bir emeğin, hakkın gasbına kısmi alkış tutuşunuz (bana göre alkış tutmak) bende oluşan savunma güdüsünü alevlendirdi.

    Üslubum için özür dilerim, düzgün bir şekilde ifâde etmeliydim kendimi ama ana eleştirimin sonu kadar arkasındayım. Sanatsal oluşuna karar vermek bana da düşmez, size de, bir işletmeye de. Bunu kabullenmek bana ağır gelmiyor, umarım bir gün size de gelmez. Ha göreceli diyecek olursanız, o da makul. Siz söz konusu eseri eleştiri hakkınızı kullandınız, ben de eleştiriyi eleştiri hakkımı kullandım. Üslubunuzdan rahatsız olmuştum, üstüne düşündükten sonra kendiminkinden de oldum.
    Saygılar.

mesaj gönder