1. bir black label viski, 8 lahmacun, 4 kupa filtre kahve eşliğinde göbek kaşımalı 4 günlük bayram'da izlemeye devam.

    -türkiye; gayreti, futbol milli takımla kıyaslanmayacak kadar çok. koç ufuk sarıca istekli. oyuncular başarıya aç ancak yetenekler sınırlı yarıfinal yada final göremeyiz. cedi osman'ın yıldızı parladı.

    -yunanistan; spounulis yok niye yok öğrenemedim. maçlar atina'da olmayınca süt dökmüş kedi gibiler. beklentim düşmeye başladı.

    -sırbistan; teodosiç ve kaliniç yok. bogdanovic bir yere kadar. bizim gibi ruslara 3 sayı ile kaybettiler. türkiye sırbistan maçı grupta önem kazandı.

    -finlandiya; turnuva'ya ev sahibi olma etkisi ile tribünler dolu bir isveç norveç gibi buz değiller. taharet musluğu sahibi tek avrupa ülkesi olma etksi ile yer yer akdeniz heyecanında yer yer kuzey disiplini ile fransa'yı devirmeyi başardı.

    -letonya, slovenya, litvanya; konya'dan küçük yüzölçümü ancak basketbol nasıl oynanır? disiplin nedir? ağır ders veren mütevazi ülkeler. litvanya bir gömlek üstün. an itibariyle italya'yı devirdi.

    -rusya; taş gibi takım, ikide iki yaptılar. yüzleri gülmüyor ve rakip ile asla dalga geçmiyor. hep ciddiyet tam ciddiyet. hal böyle tribünün de takdirini topluyor. adamlar hem uzun hem geniş.

    -ispanya; ntvspor henüz maçlarını vermedi. nba patentli takım. turnuvanın favorisi. akdeniz kıvraklığına eşlik eden yer yer çirkefleşecek kadar kazanmak için her yol mübah felsefeleri ile kupaya göz dikiyorlar. rakipleri kim ise onu tutarım.

    -fransa; balon
    -italya; yarıfinal yada final görmeleri olası.
    -vs vs...

mesaj gönder