1. geçen sene evdeyken dışarıdan bağırış çağırış çocuk ağlamaları gelmeye başladı ama normal bir ağlama değil dayak yiyor belli. yan bina da oturan bir aile var ki adamın şanssızlığı ayrı bir girdi konusu olabilir. !---- spoiler ----!

    ilk eşini meme kanserinden kaybetmiş bir adam ikinci defa evlenmiş ikinci karısını da meme kanserinden kaybedince üçüncü kez evlendi üçüncü eşi de meme kanserine yakalandı ama iyileşti. sonuncuyu duyunca bi gülme tuttu beni üzüldüm gerçekten ama nasıl bir bahtsızlıktır bu.

    !---- spoiler ----! çocuklarına üvey anne bakıyor benim aklıma ilk onlar geldi kadın kesin çocukları dövüyor diye balkondan pencereden baktım ama bir şey görünmüyor sesler de kesilmeyince babamı aradım. meğerse onların alışkın olduğu seslermiş üvey anne değil ama üst komşumuz ara sıra sinir krizi geçirip öz çocuklarını böyle dövüyormuş. kocasını aradılar çocukları alıp götürdü. bugün yine benzer sesler geldi benim elim ayağım titredi kadının bağırmalarından o çocukların neler hissettiğini düşünemiyorum.

    bu işin bir ehliyeti olmalı üreyebilen herkesin çocuğu olması kadar saçma bir şey yok. evlenme yetkinliğine bile sahip olmayan insanlar çocuk sahibi oluyor. evlilikleri yürümeyince bir tane daha yapıyorlar şaka gibi resmen.

mesaj gönder