1. maç bileti alınan esnada en son tc kimlik ile cep telefonu numarası girilen kısımda sms kodum bloke oldu. uyarı çıktı "çağrı merkezini arayın" diye. aradım. güç bela birisine bağlandım, anlattım sorunu. "kaydınızı oluşturdum, sizi arayacağız" dediler. birkaç gün geçti arayan soran yok. tekrar bağlanayım dedim öyle iğrenç bir çağrı merkezleri var ki doğrudan konu ile ilgilenen birisine bağlanmayı geçtim, rastgele bir kişiye bile bağlanamıyorsunuz. akabinde kendilerinin twitter hesabına güzelce giydiren bir twit attım. bana dm ile geri döndüler "efendim yardımcı olacağız" bilmemne diye.

    en sonunda dayanamadım ve aşağıdaki maili iletiş[email protected] adresine gönderdim:

    <<öncelikle sizden hizmet "satın alan" bir müşteri olarak söylemem gerekir ki iğrenç ve rezalet bir çağrı merkeziniz var. müşteri temsilcisine bağlanmamamız için tasarladığınız belli zira siz de küfür yemekten bıkmış olmalısınız.

    gelelim konuya.

    geçen hafta maç bileti alacağım sırada sms kodum bloke oldu. çağrı merkezini aramanız gerekiyor diye uyarı aldım ve aradım. her nasıl olduysa orada bir kadına bağlanabildim. durumu izah ettim. bilgilerimi aldı ve sms blokemi kaldıracaklarını söylediler. bugün bilet almayı denediğimde sms blokemin hala devam ettiğini gördüm. bir sms blokesini kaldırmak bu kadar zor olmasa gerek. alt tarafı maç bileti satan sıradan bir firmadan başkası değilsiniz benim gözümde. parasal işlemlerin döndüğü ve güvenliğin çok önemli olduğu bankalarda bile blokeleri dakikalar içinde kaldırmak mümkünken bir haftadır sms blokemin kaldırılmamasını fimanızın lakayt, kurumsallıktan uzak, sektörde tekel olduğunuz için müşteriyi köleniz gibi gören şımarık anlayışınıza bağlıyorum. umarım bu alanda rakip bir firma çıkar da siz de kendinize çeki düzen vermeyi öğrenirsiniz.

    kimlik bilgilerim:

    ad: ******
    soyad: *****
    tc: *****
    telefon: *****

    passolig kartım elime ulaşana kadar sms blokem kaldırılmazsa gelen kartı almadan aynen geri iade edeceğim. hesabımda yüklediğim para da size hediyem olsun! >>

    maili atalı 5 gün oldu hala hiçbir geri dönüş olmadı. böyle kurumun allah belasını versin!

    benzer sorun yaşayan arkadaşlar varsa ve çözebildilerse bana mesajdan ulaşırlarsa memnun olurum.

mesaj gönder