emrah serbes

Kimdir?

emrah serbes, (d. 1981, yalova, türkiye), türk yazar.

zaman zaman birgün gazetesi için söyleşiler yaptı, radikal 2 için tiyatro eleştirileri yazdı. hayvan dergisinin ankara temsilciliğini yaptı. bu dergide ahmet inam ve cengiz güleç ile düzenli olarak gerçekleştirdiği sohbetleri "şen profesörler: metaforla saadet olmaz" (say yayınları, 2006) adıyla kitaplaştırdı. "her temas iz bırakır" adlı ilk romanı iletişim yayınlarından çıktı. "son hafriyat" isimli ikinci romanı şubat 2008 yılında iletişim yayınlarından çıktı. ayrıca "her temas iz bırakır" romanı almanca'ya çevrildi. yazarın ilk öykü kitabı "erken kaybedenler", haziran 2009 itibariyle kitapçı raflarındaki yerini aldı. bir süre daha farklı tarzlarda yazılarını sürdüreceğini belirten yazar, polisiye yazmaya devam edeceğini de ifade etmiştir [kaynak belirtilmeli]. ayrıca behzat ç. adlı polisiye dizisinin 10 bölümde bir senaristliğini yapmaktadır. son olarak behzat ç. seni kalbime gömdüm filminin senaristliğini üstlenmiştir.
  1. ifadesinde alkol ya da uyuşturucu madde etkisi altında olmadığını, yağmur çiselemeye başlayınca yerlerin kaygan olabileceğini düşünerek hızını 130-140 km'ye düşürdüğünü, kazadan sonra istanbul'da özel bir psikiyatri kliniğinde 4-5 gün yatıp tedavi gördüğünü söylemiş.

    eğer alkol ya da madde kullandıysa ve ortadan kaybolduğu süreçte bunların izlerinin kanından ve idrarından kaybolacağına güveniyorsa çok da güvenmesin. saç teli kendisini ele verebilir. ayrıca halihazırda hava yastığındaki kan izlerinden bu tespit edilmiş bile olabilir. hts kayıtlarından, kredi kartı kullanım bilgilerinden o gün nereye gitti, ne yedi, ne içti takip edilebilir. gittiği mekanlardan kamera kayıtlarına, görgü tanıklarına ulaşılabilir. dosyanın savcısı ben olsam kaldığını iddia ettiği kliniğin klozetlerini tek tek söktürüp idrar tahlili yaptırırdım.

    sabah 04:30'da ne derdin var da kaygan zeminde o kadar sürat yapıyorsun? hızını kaçtan 140'a düşürdün? çarpma anındaki süratin 170 diyorlar? kaza sonrası avukat eski sevgilini arayıp akıl danıştın mı? ortadan kaybolmanı birisi mi tembihledi? kazanın 1 hafta önce milliyet'te çıkan haberinden adını sen mi çıkarttırdın? şoförlüğünü yapması için 2000 lira teklif ettiğin adama suçunu üstlenmesi için de para teklif ettin mi? polisler seni almak için gelmek üzere olmasalar vicdanın sana teslim ol der miydi?

    vicdanmış... ne desem gg.

    tanım: kuvvetle muhtemel alkol etkisindeyken ve aşırı süratle kullandığı aracıyla başka bir araca çarparak bir anneyi, babayı ve 16 yaşındaki bir kız çocuğunu canından eden kişi.

mesaj gönder