• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.10)
sıfır bir
türkiye'nin en iddialı, en gerçek, en sert internet dizisi sıfır bir ''bir zamanlar adana'da''.
  1. türkiyede aptal saptal dizilere, milyonlar harcanırken , rezalet yarışmaların rezalet katılımcılarından oluşan dizilerden , aşırı zengin, yakışıklı gençler ve onlara aşık aptal kızların hikayeleri anlatılırken, eskiden çok izleniyordu bi 13 bölümcük daha para kaldırabilir miyiz diye , türk malının çocuklar duymasının tekrarları çekilirken, türkiyenin her yöresinden birer insansın aynı iş altında (genellikle taksicilik) buluşup sürekli karadenizli uy uşağuum esprileri izletilmeye çalışılırken, 3 5 tane delikanlı çıkar, 50,100 liralık bütçelerle bir dizi yapar, ortalığın amına koyar.

    sıfır bir bu ülkede bir devrimdir, yabana atılacak bir iş değildir. bu işi sanat olarak yapanlar para bulamayıp bir bölüm daha çekemezken , oyunculuk yeteneği olmayanların önüne yıkılan tomarla paraların göstergesidir. dizilerde sırf bu da para kazansın diye 15 dakika oynatılan iğrenç popçuların yerine, bi sigara yakıp soundtrack denen şeyin esat bargun'un yaptığı gibi yapılabileceğinin kanıtıdır.

    dizi ,film gibi sanat öğelerinin öyle para köpeği sedatif şeyler olmak zorunda olmadığının bir gün herkes tarafından tüm medya tarafından anlaşılması dileğiyle.

    savaş,cio,cihan ve diğerleri , (bkz: elbet bir gün)

    elinize sağlık.

mesaj gönder