1. sertab erener'in eşiyle birlikte kurduğu rock grubu. gönül isterdi ki eşinden kastım demir demirkan olsun ama hepinizin bildiği üzere ayrıldılar ve ikisi de yeni bir ilişkide. neyse magazini geçelim.

    şimdiye kadar sertab'tan pop dışında türk sanat müziği de dinledik. beğenenler oldu beğenmeyenler oldu ama bence başarılı bir albümdü.

    kendisi pentagram'ın anatolia albümünde aynı isimli şarkıda back vokal de yapmıştı. bu sert bir vokal değildi ama şarkının girişindeki opera havasına güzel bir katkısı olmuştu. işin komik kısmı ise şu. albümden sonraki harbiye konserine levent yüksel'le birlikte davet edilmiş, şarkı aralarında seyirciler tarafından (sonradan bir motto haline gelen ve konser dvdsine de adını veren) "popçular dışarı" sloganıyla protesto edilmişlerdi. şimdi kendisinden bir rock albümü dinlemek farklı bir duygu olacak.

    senfonik rock tarzı bir şey mi yapacaklar bilmiyorum. eğer öyle yapıp başarılı da olursa ülke müziği adına çok önemli bir gelişme olur. çünkü senfonik rock gruplarımız olsa da böylesine ünlü bir isim tarafından kurulan bir grup, bu tarzın ülkemizdeki bilinirliğini önemli oranda arttırır.
    jimi

mesaj gönder