1. adam hala kalkmış seçimle gelen seçimle gider falan diyor. la havle vela kuvvete tövbe estağfurullah!

    hayatımda kılıçdaroğlu kadar boş konuşan bir adam daha görmedim.
    muhalefet yapıyor"muş" gibi görünmekten başka bir şey yapmıyor yahut yapamıyor yahut yapılmasına engel olmak için chp'ye monte edilmiş bir kişi. hep söylüyorum akp iktidarı özellikle 22 temmuz 2007 seçimlerinden sonraki mevcudiyetini direkt olarak chp'ye borçludur. başka ülkelerde olsa elli kere hükûmet düşürecek yığınla olay yaşadık. chp'nin ortalığı ayağa kaldırması lazımdı ne yaptı? hiç! vır vır konuşmaktan başka hiçbir şey yapmadı.

    bir de kalmışlar 2019 da başkan adayı kim olsun onu tartışıyorlar!

    yeminle beni küfrettireceksiniz!

    16 nisan referandumundan sonra gerekirse tüm vekillerle birlikte kendinizi ysk'nın önüne zincirlemeniz, günlerce oradan kalkmamanız gerekirken referandumu kabul ettiniz yetmedi eski donu düşük dinozor bey filanca kişinin aday olmasının iyi olacağını söyledi!

    ya siz mal mısınız? bizimle dalga mı geçiyorsunuz? vallahi dalga geçmenizi yeğlerim zira salaklığa tahammülüm yok. ulan adam 2019'da işini şansa bırakır mı? kimde uzlaşırsanız uzlaşın! velev ki seçimde kazandınız diyelim. baştaki zat demeyecek mi seçimleri kabul etmiyorum yenilensin demeyecek mi? yahut baştan tedbirini almayacak mı? yahut bir mucize oldu da kazandınız diyelim. ülkede hukuk mu kaldı? adamı koltuğundan indirebilecek, yerine seçimi kazanan kişiyi getirebilecek misiniz?

    geç kaldınız...

    o yüzden tırıvırıyı kesin adamın asabını bozmayın!

mesaj gönder