1. bi erkek olarak (internette yalan söyleme gereği duymuyorum:) bunu hayal etmek çok tatlı geliyor bana. bir kadından sıkıldın mı (hem ruhen hem bedensel olarak), başka kadına geç. ki zaten 80-20 kuralı diye bir şey varmış diyorlar (google it) işte o kural bi rivayete göre kadınlar için de geçerliymiş yani zaten kadınlar erkeklerin sadece %20sini istiyor yani 1 ''vasıfı-güçlü'' erkeğe 4 kadın düşüyor (kalanlar da ossbir çekiyor veya o %20içinden adam alamayan kadınlar mecburen bunlarla beraber oluyor heralde (bunlar dedik ötekieştirdik ama ben de o gruptayım an itibariyle, her neyse). doğanın kanunu?).
    ama sözkonusu kadınların da çok eşli olması olunca ''gavat'' durumuna düşmüş olacağım, kanıma dokunacak o zaman tmm ''en iyisi tek eşlilik'' öyle mi?
    tek eşlilik bir ara form gibi geliyor artık ya yeniden ataerkiliğe döneceğiz ya da aieyi komple ortadan kaldıracağız zannedersem, insanık olarak.
    ataerkilliğe geri dönersek biz kadınları sömüreceğiz (edit: sömürgeleştireceğiz demek lazım heralde), komünal yaşama dönersek de aile kalmayacak herkes herkesle sevişecek yani ''gavatlık'' o zaman, bizim kanımıza dokunsa da bizden sonraki kuşaklar belki bizi yobaz görüp bu burjuva - feodal normları aşıp bunu normal görecek. bir de anaerkillik ihtimali var ama ona da nah dizine kadar klitor gerek diyorlar. swh swh.

mesaj gönder