1. "Gri" temalı ikinci etkinliğimize katılan yazarların fotoğrafları ilk mesaja eklenmiştir.

    Fotoğrafların oylanması ile ilgili hâlâ işlevsel bir yöntem bulamadık. Şu anda en kolay olanı favori sayısı olarak görünüyor. Ha, bir birinci ilan etmesek olmaz mı? Etkin bir oylama sistemi bulamadığımız için zaten edemiyoruz. (*:hehe)
    Benim de bir fotoğrafı birinci ilan edecek yetkinliğim olmamakla birlikte en beğendiğim fotoğraflar; @remains'den isimsiz:
    https://i.hizliresim.com/LOXvoo.jpg
    ve @vaziyet alan adam'dan 3000 yıllık direniş


    Bir sonraki etkinlik için tavsiyelerinizi bekliyor olmakta olacağız. Hatta bu başlık altında birisi çıkıp da "bir sonraki etkinliğimiz budur" derse de uyarız her türlü.

    Maksadımız, eş zamanlı olarak fotoğraf çekmek. Zaman ve konu kısıtlaması bu yüzden. Yoksa zaten bizim youser'ların çektiği fotoğraflar diye bir başlığımız var.

    Aslında fotoğrafların gerek teknik, tavsiye içerikli gerekse anlamsal manada yorumlanmasının güzel olacağını, fotoğraf çekene veya bu başlığı takip edene faydası olacağını düşünüyorum. Ancak fotoğraf konusunda bilgisine, tecrübesine güvendiğim kişilerin "şu fotoğrafta şu olsaymış şöyle olurmuş, böyle yapılsaymış böyle olurmuş" gibi tecrübe aktarımı yerine "fotoğraf çekmeyi bilmiyorsanız çekmeyin kardeşim" şeklindeki geri dönüşlerinden de çekinmiyor değilim.

mesaj gönder