• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.75)
stranger things
arkadaş canlısı, hayatında her şeyi düzgün olan bir çocuk aniden ortadan kaybolur. bu gizemli kayboluşun ardından ailesi ve yerel polis çocuğu aramaya başlar ancak ellerinde hiçbir şey yoktur ta ki gizemli bir başka kız ortaya çıkana kadar. yıllar önce kaybolan başka bir çocuk yeniden ortaya çıkar. will’in bir şeyden saklandığını söylemesi olayları daha karmaşık bir hale getirir. devletin gizli projelerinden birimi yoksa doğa üstü bir güç mü ?
  1. birinci sezonu hemen izlemiştim ikinci sezonu ise ancak şimdi bitirebildim. ikinci sezonda en az birinci sezon kadar iyi olmuş.

    çoğu kişinin dediği gibi oyunculuklar, 80'ler atmosferi ve müzikler muhteşem.

    üçüncü sezonun onayını almışlar ama sanki üçüncü sezon diğer sezonlar kadar iyi olamayacakmış gibi geliyor. sanki diziyi böyle bitirseler daha iyi olacaktı ama üçüncü sezonu da görmek istemiyor değilim. inşallah bozmadan, bokunu çıkarmadan devam eder.

    !---- spoiler ----!

    bu arada olan yine en iyi niyetli, en saf, hiçbir şekilde kötülük düşünmeyen bob'a oldu. birde sanki bob'a hiçbir şey olmamış gibi devam ettiler. evet bob dizinin biraz pürüzü gibiydi aradan çıkarılması gerekiyordu ama olmasa da olurdu keşke hiç dahil edilmeseydi. sanırım, o kadar olay oluyor bunlara bir bok olmuyor denmemesi için en azından olaylara dahil olan tanıdıklardan birini ölmüş gösterelim dediler.

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder