1. etkinliğin etkinlik olarak kalabilmesi için süre sınırı ve fotoğraf sınırı olması önemli etken. ha, süre azdır, iki hafta deriz, bir ay deriz. ama bir konunun işleneceği bir süre olması ve bu konuyla ilgili en beğendiğimiz fotoğraflarımızı paylaşmamız lazım. bunda gerilecek bir durum yok. ha, 5 fotoğraf koyan oldu da "hop kardeşim!" mi dedik? henüz demedik. :)

    he, haftanın birincisini istesek de seçemiyoruz, bir takım teknik imkanlar yüzünden. o yüzden beğendiğimiz fotoğrafları beğeni şeysine tıklayarak oyluyoruz. gün gelir, sağlıklı ve kolay bir oylama sistemi gelişir ya da keşfedilir, o zaman daha eğlenceli, daha katılımlı, daha canlı etkinlikler olur.

    bir diğer konu; üşenmek. etkinliğe katılmayı amaçlayan arkadaşların üşendiği bir kısım varsa bu bir yere yükleyip buraya link vermek değildir bence.

    daha önce de söylediğim gibi, etkinliğin amacı çektiğimiz fotoğrafları paylaşmak değil, yan yana olamasak da beraber fotoğraf çekmek.
    kim bilir, belki bir gün yan yana da çekeriz.

    kendi çektiğimiz fotoğrafları istediğimiz gibi, hiçbir kurala, kısıtlamaya tabi olmadan paylaştığımız bir başlığımız var zaten. (bkz: youser'ların çektiği fotoğraflar)

    evet, sevgili @leyladesenligomlek, sıradaki etkinlik için sahneye davet edildiniz. :)

mesaj gönder