1. 3-4 türk ırkçısına işledikleri nefret suçuna rağmen ceza veremeyip yorumlarını silen moderasyona sahip sözlük.

    abi ve youreads moderasyonuna;

    koca bir halkı hırsızlıkla itham eden, yazar olarak zaten gerekli kalibrede olmayanlar sırf yazıyorlar diye kaldıkları gibi suçu ve suçluyu övme, halkı kin ve düşmanlığa tahrik gibi alenen toplumu dinamitleyen suçları işleyenler 1 ay lalelikle cezalandırılıyorlar.

    şimdi, moderasyona hukuk dersi verecek değilim. oturun işinizi düzgün yapın. 2 senedir burada yazıyorum. bir sürü rezalet okudum. bunlardan çok azı için süresiz uzaklaştırdığınız insanlar oldu. çoğu aranızdaki özel problemler yüzünden kaliteli birçok yazar ayrıldı. ifade özgürlüğü bir halka karşı nefret söylemi geliştirmek değildir. siz de ekşi sözlük moderasyonu değilsiniz. yarın dengesizin biri gelir ciddi hukuki yaptırımlar uygular. tekrar söylüyorum, arkanızda ekşi gibi bir destek yok. silerek falan da atlatamazsınız. tutumunuz belirleyici olur. insanlık suçu işliyorlar, ortak oluyorsunuz.

    reyting düşünce troll salıyorsunuz anladık, buna rağmen yazıyoruz. türkiye'de ırkçılığın iki keskin tarafı var. ikisi de ilkel. güzide bir sözlüğü bari bunlarla kirletmeyin.

    edit: tecavüze uğramış kadın için youreadste, tekrar ediyorum youreadste 'adam bir fiske vurmuş mu?' yazıldı. şahıs sonrasında bir sürü entry girdi. trol yuvası yapma şu sözlüğü abi. sen bu kalitede insanı burada yazdırırsan batarsın, bat ayrıca da. bat ki altından daha iyi bir şey çıksın.

    edit 2: abi, bak aşağıya, şimdi anlamış olman lazım mesela. soy ağacımı çıkarıp yazmam gerekiyor bunlara ki ona göre değer bulsun sözlerim. 3 cümleden uzun yazıları okumuyorlar, sen bunları buraya yazar yapıyorsun. türküm lan valla türküm. :)

mesaj gönder