1. zqwqz.com
    star wars role play üzerine kurulu dizi, film izlenebilen, müzik dinlenebilen ve sosyalleşebildiğin bir site. zamaninda gremots adiyla yayin hayatina baslayan online dizi izleme sitesi iken bir anda muthis tasarimi ile eglenceli bir yer haline gelmistir.

    illegal dizi izleme sitelerinde donen sizin uzerinizden para kazanma olayina evvelinden beri karsi cikmis ve para vererek kaynagindan izleyen biri olarak verdigim paranin karsiligini asla guzel bir hizmet olarak alamadim ve farkli yapimlarin telif hakkinin farkli platformlarda olmasindan dolayi takip ettigin sevdigin yapimlari izleyemedim. illegal dizi sitelerinde ise kumar reklamlari ve viruslerle mucadele verdik dizi severler olarak ve son donemde sizin bilgisayarlariniz uzerinizden mining yapilmasi rezaletin son noktasi oldu.

    zqwqz yada zikuvikuzi ile karsilasinca, reklamsiz olmasi ve temiz bir kullanici grubu olmasi ile hemen atladim iceriklere. populer bircok diziyi reklamsiz izleyebiliyorsunuz ve dizi sayfalarinda dizi hakkinda yorumlar yapabiliyorsunuz. sosyal platformunda star wars temali role play ile rutbe sahibi olup eglenceli vakit gecirebilirsiniz. sitenin sahibinin bu isten bir kar amaci gutmedigini bilmek ayrica onemli bir nokta. ilk aylarda cebinden odedigi masraflara biraz olsun bagislar ile devam ettirdi. ocak ayindan itibaren de aylik 2 dolarlik bir odeme ile dizilere erisim saglanabiliyor ki bu miktar sitenin masraflari icin. sosyal ve muzik bolumlerine para odemeden de erisebilirsiniz.

    ben bu siteyi illegal bir dizi izleme sitesi olarak yaklasilmasini dogru bulmuyorum aktivist yapisindan dolayi bagliyim. online platformlar artti ve verdikleri hizmet ile istedikleri miktarlari abarttilar. 3 farkli diziyi takip ettiginizi farz edelim. hem netflix, hem blutv hem de digiturk abonesi olmaniz lazim kaynagindan izlemek icin ki bu da aylik olarak gereksiz bir miktara ulasiyor.

mesaj gönder