1. ebeveynler tarafından mitolojideki tartarus, dışarıdan bakıldığında her yanından katman katman şer akıyor gibi görünen mekanlardır.

    ilk katman; o zamanlar sigara yasağı olmaması sebebiyle kesif bir duman duvarına çarpmak.

    ikinci katman; ekranlarda yansıma yapmasın diye loş aydınlatma, karanlığa yakın köşeler.

    üçüncü katman; jetonun yoksa çık dışarı diye etrafta dolaşan goblinler (salonun sahibine yancılık yapan mahalle kopilleri)

    dördüncü katman; efendi efendi oyun oynayan iyi aile çocuğunu gözüne kestirip "bir round oynıyım mı...." diye taciz eden minik gulyabaniler (çingen çocukları, ipsiz sapsız dolanan piçler)

    beşinci katman; kol bozuk olduğu için (muhtemelen daha önce beceriksiz bir oyuncunun tekmelemesi sonucu bozulmuştur) aduket ooorryukettt çekemeyen usta oyuncunun isyanına "noluyo layyynnn" diye gelen cyclop (salon sahibi ya da kardeşi/akrabası)

    altıncı katman; aniden yapılan baskınla ortadan kaybolan goblinler, gulyabaniler yüzünden ortada salak salak kalakalıp kaçamayan iyi aile çocuklarına çıkışan medusa (polis)

    yedinci katman; bakkala ekmek almaya çıkıyorum diyip de 3 saat sonra gelen çocuğu nerede arayacağını bilen hades (ebeveyn.. genelde baba olur bu, insaflıysa eve kadar girişmez sabreder..)

mesaj gönder