1. son tweetler:

    1- sokakta, okulda, otobüste tanımadığınız insanların yüzüne bakın. sizden olmadığını düşünüyorsanız nefret mi ediyorsunuz? ya da korkuyor musunuz onlardan? bu işte bir tuhaflık yok mu?

    2- gelin el ele verelim, bu korkunç kutuplaşmayı ortadan kaldıralım. önümüzdeki seçimleri demokrasinin ve kardeşliğin düğününe dönüştürelim. inanın yapabiliriz; inanın ve yapalım.

    3- güçlü türkiye, güçlü demokrasi ile olur. bütün sorunlarımızı ülkenin birliği içinde, adaletle çözebilecek ferasetimiz de cesaretimiz de samimiyetimiz de var. inanın yapabiliriz; inanın ve yapalım.

    4- yoksulluğa, işsizliğe, açlığa mecbur değiliz. dünyanın en büyük hazinesinin üzerinde yaşıyoruz. hep birlikte üretip adilce paylaşarak fukaralığımıza son verebiliriz. inanın yapabiliriz; inanın ve yapalım.

    5- siyasetçilerin her söylediğine inanmayın. benimkine de. 24 haziran’a kadar, hayatınızda duyduğunuzdan daha fazla yalan duyacaksınız. ve de hakaret ve de iftira, tehdit, vaat, kibir, kompleks…

    6- bu tipleri gözünüzde fazla da büyütmeyin. bir mühürlük canları vardır. inanın yapabiliriz; inanın ve yapalım.

    7- karamsarlığa, korkuya, yılgınlığa yer açmayın yüreğinizde. hep beraber daha çok çalışıp umudu gerçeğe dönüştüreceğiz. haziran daha güzel olacak bu yaz. inanın olacak. hadi yapalım!

mesaj gönder