1. ramazan’da içki içmesi eskiden olsak önemli olurdu ama artık o eşik çoktan aşıldı. insanlar kötü ekonomiden (özellikle dolar ve euro kurundan), baskıdan, hukuksuzluktan, khk’lardan, gözaltılardan davalardan, güvensiz şehirlerden, kontrolsüzce alınan suriyelilerden, her gün yeni bir sorunun baş göstermesinden bıkmış durumda ve azınlık bir dinci kesim dışında artık kimsenin “muharrem ince ramazan’da içki içmiş” diye umursayacağını sanmıyorum.

    insanlar bıktı. geçen referandumda akp + mhp afedersiniz bir taraflarını yırtmalarına rağmen %51 mi ne aldılar.

    bu sefer de %49 alabilirler. bu ihtimal hâlâ güçlü. meral akşener bir yandan bombalıyor, kılıçdaroğlu diğer yandan. muharrem ince de yakında sessizliğini bozacak. şeriat dede^:temel karamollaoğlu^ gizli gizli dincileri akp’den uzaklaştırmaya çalışıyor. selahattin demirtaş da tekrardan enerji göndermeye çalışıyor partisine. özetle erdoğan’a karşı bir sürü cephe açılmış durumda ve erdoğan’n bu sefer herkese yetecek enerjisi yok.

    o yüzden ramazan'da içkiymiş bilmem ne bunlar önemsiz, korkmaya gerek yok. üşenmeden sandığa gidin, akşama kadar oylarınızı takip edin yeter.

mesaj gönder