• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.00)
blade runner 2049 - denis villeneuve
ilk filmin olaylarının üstünden 30 yıldan fazla zaman geçmişken, los angeles polis departmanı'nda görev yapan memur k (ryan gosling) insanlığı büyük kargaşaya sürükleyecek, hatta sonunu bile getirebilecek bir sırrı ortaya çıkarmıştır. bir felaketi önleyebilmesi için eski ödül avcısı rick deckard'ı (harrison ford) bulup ondan bazı sorularına yanıt alması şarttır.
  1. "oo hadi şöyle kaliteli bir aksiyon filmi izleyelim" diyerekten izlemeye başladığımız fakat heyecanımıza maalesef yanıt alamadığımız "filmi slow motion mı çekmişler napmışlar?" dedirtecek kadar ağır aksak 2017 yapımı devam filmi.

    7 dakika adamın kapalı bir mekanda yürüyüşünü çekmişiniz, çekin tabii çekmeyin demiyoruz da 7 dakika çekmeyin. hadi 7 dakika çektiniz bir diyalog bir şey olsun, dağılmayalım. o da mı yok tamam, sanatın suyunu çıkaracaksınız bari seyirciye "aman allahım ne sahne, ne görsellik" dedirtecek bir şeyler gösterseydiniz. o da mı yok? yok.

    dev kadın büstleri falan var, çok güzel. hikaye çok yavan ve basit. konuya girmeleri zaten takribi 30 dakika sürüyor. zeka işi aksiyonu bırak, aksiyona bile doyurmadı, sevemedim. trailer

mesaj gönder