1. (hitler ve ernst röhm misali eski kanka olduklarına
    girmeyeceğim bilen biliyor zaten)

    ortaçağ'daki kutsal engizisyon, pek çok masumun canını almış. iktidara çomak sokan pek çok kişiyi haksızca yok etmiş.
    ama öte yandan, aynı engizisyonun haklı olduğu vakalar da varmış; çeşitli yok edici, zararlı tarikatların yani (gumilyov'un deyimiyle) antisistem'lerin de canına okumuş ki bu tarikatların canına okuması nesnel olarak güzel iyi şeydi.
    tayibin fetö temizliği de o hesap.

    tabi eğer gerçekten hakkıyla bir temizlik yapılıyorsa. eğer dün somalilere kadar geziler düzenleyip orada fetö misyonerliği yapan adam ugün renk değiştirince hala akp içinde takılıyorlarsa -bi de facete şu hayin bu terörist muhabbeti yapıyorsa- bir sıkıntı var değil mi (böyle binlerce adam vardır şimdi)...
    bunlar basına yansıdığı halde hala milletvekili yapılıyorlarsa...
    sıra neferleri, şakirtler hapisteyse ama üst kadrolar dışarıdaysa...
    bu riyakarcadır.

    ama olsun, alttaki kadrolar, şakirtler de hangi boka bulaştıklarını geç de olsa anladılar, onlar da cia uşağı imamın peşine takılmasalardı. şimdi onlar dört duvar arasındayken onlara sövüyorum, bir vicdan azabı duymuyor muyum, bir üzüntü var mı? aralarında ''masumlar'' da olabilir, ama genel hatlarıyla içim rahat. siz de rahat olun bence.

    özellikle -her renge giren- (ki bu sözlükte de kesin vardırlar ve bunu okuyorlardır. bunu okuyosan topsun diyesim geldi ama neyse. -özellikle çevre için, ortam için, bi yere kapak atmak için- bu boka bulaşanların hala paçayı yırtıp dışarıda gezmesi üzücü) üst-orta kademe yavşaklar tayip tarafından imha edilirse hiç ses etmem. (hiiç yahudiler için geldiler ses etmedim goygoyuna da girmeyin. şakirtler için geldilerse ses etmeyeceğim. yok başkası için gelirlerse ses ederim. swh) ama nerdee... çoğu popoyu kurtarmış diye bir şüphem var. dünyevi adaletten yırtmış olabilirler ama bu işin karma'sı var, ezoterisi var, öbür dünyası var... yine allaha kaldık iyi mi.

mesaj gönder