1. dışındakinin içinden bak(a)mayacak oluşu doğa kanunu değil rasyonellik sonucudur. bir sürü dinden sadece biridir. belli bir kabileye indirilen ama evrensel olduğu iddia edilmesine rağmen indirilen kabilenin üstünlüğünün vurgulanmasını barındıran bir din.

    uslu durur ve allahı sorgulamazsanız cennette dünyada haram edilmiş şeyler eşliğinde kendi hareminizde bakire diye ısrarla belirtilen köleciklerle zevküsefa içinde takılabilirsiniz. Kadın müslümanlara da gılman vereceklermiş ama pek zannetmiyorum yalan söylüyor bence, mirasta bile eşit pay vermeyen allah erkek kölenin de en fazla % 50'sini verse yarım bir bakir (bundan emin değilim kadınlar bakir kölelere layık mıdır ayrı bir tartışma konusu) kölecik düşer.(*:swh)

    Ayrıca hoş görü dini(*:yersen) ama peygamberin arkadaşı bir müslüman 3 kere üst üste peygamberin sünnetini uygulamadı diye herifin kafasını falan kesiyor.

    Çelişkiler dini. İrdelemesi çok eğlenceli. İrrasyonelliği hakkında argüman sunduktan sonra yapılan savunmalar ve alakasız karşı argümanları görmek daha da eğlenceli.

    not: islam ve pedofili bağına göz atabiliriz biraz da. şuna biraz bakalım buyurun
    gılman; "çocuk, bıyığı yeni terlemiş genç, hizmetçi" anlamındaki gulamın çoğulu imiş.
    velid; küçük oğlan, köle, hizmetçi
    vildan; küçük kız, genç kız, köle, hizmetçi
    muazzam detaylar içeren ek bir kaynak

    ha şey diyen çıkabilir "bir yaşta" diye geçiyor çocuk yazmıyor falan e aynı zamanda memeleri yeni tomurcuklanmış, körpe kelimeleri de geçiyor. aman bu kadar işte.

mesaj gönder