• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.90)
daredevil
matt murdock, küçükken gözlerine radyoaktif madde dökülmesi sonucu gözlerini kaybetmiştir ama karşılığında çeviklik, diğer duyularının inanılmaz kuvvetlenmesi ve radar gibi özellikler kazanmıştır. matt'in babası jack profesyonel bir boksördür.bir gün boks maçı çıkışında öldürülür ve matt babasız kalır. büyüyüp başarılı bir avukat olur. aynı zamanda geceleri suçluları adalete teslim eden bir kahraman olmuştur.
  1. 3. sezonunu da beğendiğim iki gözümün çiçeği. 4. sezon ne zaman gelicek acaba şimdiden özledim.

    matt, foggy ve pek tabiki wilson fisk ne kadar muhteşemse karen da o kadar sevimsiz bi de kadına özel bölüm yapılmış hiç beğenmedim. kadının sürekli burnunu çekip eliyle silmesinden gına geldi. bu da garip bi detay ama neredeyse sayacaktım da vazgeçtim.

    mattciğim bu sezon önce tanrıyla sonra kendisiyle cebelleşti durdu. hiç yemediği kadar dayak yedi. hapishane sahnesi ile gazetedeki saldırı sahneleri efsaneydi. ama karen öyle mi mıy mıy.

    ajan poindexter’ın hikayeye girişi, gelişmesi ve sonucu da gayet güzeldi. ona ayrı bir dizi gelse olur ama karen’a yapmayın nolur ya dizide herkes öldü, koskoca elektra öldü karen ölmedi bi öldürün şu kadını. lütfen.

    wilson fisk’in dizide göründüğü her saniye her kare dört gözü açıp izlemeye değer bence. mimiklerini izlemekten vurgu ve toplamalarına dikkat etmekten kendimi alamadım. adamın manipüle edemeyeceği insan, durum olamaz herhalde. sevgilisi de fena değildi ama şu karen gereksizi yok mu ya öldürün bu kadını bıktık artık yeter.

    stan lee bile öldü (:() karen ölmedi.

    offf.4. sezooon çabuk gel.

    olmayan edit: şimdi okudum da çok güzel yeni deyimler uydurmuşum düzeltmeyeyim böyle kalsın.

mesaj gönder