1. dün bu başlığa teknik bir sorun hakkında bir bilgilendirme girdisi yazdım. ancak bu girdiye ilişkin hiçbir yankı olmadı. "farkındayız onaracağız" olabilir, bu anlamda girdiyi yetkili birisinin favlaması olabilir yada "şimdilik onaramıyoruz" da olabilir. ancak sanki bir şey söylenmemişçesine bir duruşu ben ya bir ortama saygı problemi yada yetkililerin arasında ciddi bir koordinasyon problemi olarak değerlendiriyorum. hangisi olduğuna ilişkin ileri bir değerlendirme yapacak kadar bu kişileri tanımıyorum. bu durumun 5-10 kişinin yazdığı bir ortamda oluştuğunu da not etmek lazım. yani karşılıklı bir iletişim için bir taraf üzerinde bir yoğunluk da yok.

    bu sebeplerle youreads'te artık bulunmak istemiyorum, ilerisi ne gösterir bilmiyorum ama bu tür bir isteğin oluşacağını sanmıyorum.

    harika bir ortamdı diyemeyeceğim ama gayet hoş insanlar da gördüm burada, temaslar kurduk yada temassız da olsa bir şeyler paylaştık muhakkak. bu insanlara sevgi ve saygılarımı gönderiyorum ve herhangi bir şey için temas kurmak isteyen olursa diye bir e-mail adresi bırakıyorum; [email protected]

    saygılar
    a man

mesaj gönder