1. tekrar merhaba youreads.
    1 yıldan biraz fazla oldu buraya yazmayı bırakalı. artık yazmamanın daha iyi olacağına karar verdim, kendimce sebeplerim vardı, artık iyi olacaktım. çantalarımı topladım ve uzak bir diyara gittim, döneceğini bilerek gitmek ne kadar gitmekse işte. tüm umutlarımı bu gidişe bağladım ve gittim. yalnız bir gece, çok korktuğum bir gece, hariç gerçekten de girip bakmadım sana. komik, ne çok anlam yüklemişim buraya, ne çok anlatmışım ve bağlanmışım.
    bir şeyler oldu işte aylar boyunca o başka diyarda, bir yerler oldu, birileri oldu, ben oldum. iyi oldum. eskisi kadar karanlıkta değilim, şimdi bağlandığım yeni şeyler var ve bu sefer korkuyla değil sevgiyle bağlanıyorum onlara. eski karabasanlarım çekip gitmedi elbet, uğruyorlar arada ama ben o kadar zayıf değilim artık. hayatta kalmayı, hayatta olmayı başardım fakat artık başka bir sorun var elde: nasıl olmak, hayatı neyle doldurmak?
    yalnız hafif bir müzikle uzandığım, ne okuyasım ne bir şeyler izleyesim olmayan akşamlarda oluşan o boşluk var ya youreads, sen bilirsin o boşluğu, o işte bana buraya tüm o zırvalamaları yazdıran boşluk. ben ondan kaçtım bu yıl boyunca ama yanlış yaptım youreads. benim ona ihtiyacım varmış, o benim zehirim değil ilacımmış kabul ettim ve döndüm işte sonunda. bir aydır girdim, çıktım, yazılanları okudum, yazdıklarımı okudum (ve bazen inanamadım ben miydim bunları yazan) ve dolaştım köşelerinde yine. buruğum çünkü tüm o insanlar gitmiş youreads. geceler, günler, haftalar boyunca karanlığımda boğulurken bana el uzatan, kimisiyle saatlerce durmadan kimisiyle ise aydan aya ama uzun uzun konuştuğum, bir gün kanlı canlı tanıyıp sarılmayı çok istediğim ama ne kabullendiğim ne itiraf edebildiğim tüm o insanlar da gitmiş meğer.
    yine de tekrar merhaba youreads, ve eğer bir umut hala buralardaysanız o güzel insanlar, size de tekrar merhaba.

mesaj gönder