• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (10.00)
the boys
the boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. kendilerini kanunu korumaya adayan ve “the boys” olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar. preacher’ın yazarı garth ennis ile derick robertson’ın kaleme aldığı çizgi romandan uyarlanan dizi, supernatural’ın yaratıcısı eric kripke’nin imzasını taşıyor. yönetmen koltuğunda ise en son preacher’da birlikte çalışan evan goldberg ile seth rogen var. (basin bulteninden)
  1. watchmen ve the boys ikilisi mcu'nun hafif doğalı filmlerimden bezen 'süper kahraman' severleri kendine çekiyor. the boys'un ayrıldığı nokta, watchmen'in ekstrem dünyası yerine daha makul ve empati kurulabilir bir dünya getiriyor olması.

    (spoiler gibi ama çok spoiler da değil) dizisine yöneltilen bir eleştiri, çizgi romanında "halihazırda" ordunun parçası olan bir süper kahraman ekibi olması ve bunun dizideki "sonradan katılma" hikayesinden çok daha akla yatkın olacağıydı. (/spoilersı)

    bu makul bir eleştiri, fakat dizide verilmek istenen şey popülariteye odaklanıp orduyu ikinci planda tutmaktı sanırım. emin olamıyorum.

    kaliteli bir dizi.

mesaj gönder