• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.84)
doctor who
televizyon tarihinin en uzun soluklu ve en başarılı bilimkurgu dizisi olarak guinness rekorlar kitabı’na geçen ingiliz menşeli doctor who, 2005’te baştan aşağı yenilenen versiyonuyla izleyicilerin beğenisine sunuluyor. yayın hayatına 1963’te başlayan kült dizi, yaptığı zaman yolculuklarıyla kötülerin en büyük düşmanı haline gelen doktor adlı eğlenceli bir karakterin etrafında dönüyor. başrolde izleyeceğimiz ünlü ingiliz oyuncu christopher eccleston, seneler içinde doktor’u canlandıran dokuzuncu aktör olmanın gururunu yaşıyor. yardımcısıyla birlikte ingilizlere özgü sıradan bir polis kulübesine girip, zamanlar ve mekanlar arası yolculuklara çıkan doktor’un nefes kesen maceraları, bugüne kadar 39 ayrı ödüle layık görüldü.
  1. revolution of the daleks bölümü ile 2021 e başladık. daleklerle eski sezon tadı geldi biraz fakat yetmedi.
    !---- spoiler ----!

    companion fazlalığını hissetmiştim hep, boş bakışlar, boş sorular. bu sana ne hissettirdi doktor? 10 ay görmedi diye kabalaşmalar... amy pond 2 yıl bekledi! öncesinde tüm gençliğinde bekledi, kaç tane psikolog gezdi. o bile bu kadar kaba davranmadı, bir sarılmadınız kadına be! nasıl companion bunlar? adam bisiklet süremiyor, dünyanın ona ihtiyacı varmış. ayrıca doktor kadın diye mi bu kadar hassas, üzgün, teselliye muhtaç olarak gösteriyorsunuz? yapmayın artık ya, canlı bir doktor görmek istiyorum!

    !---- spoiler ----!

    edit: yıllarca hapishanede kim olduğunu düşündün de dalekleri görünce mi 5 dakikada anladın kim olduğunu? her şeyi çok hızlı geçmişler. 37. kameraya selam vermendense flash back yapıp olanları düşündüğünü izlemek isterdim. doc ne bir de ya? o kadar tatlı doctaaa demek varken doc ne tatlım? yorma beni doctor, çok özledim seni. geri dööööön! matt smith i bile özledim.

mesaj gönder