• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (0.00)
firewall - richard loncraine
jack stanfield’ın ailesi rehin alınmıştır. dünya çapındaki bir bankada üst düzey bilgisayar güvenlik uzmanı olan bu adamın ailesine olan düşkünlüğünü yakalayan iddialı soyguncu bill cox, söz konusu bankadan yüklü miktarda para götürebilmek için jack’in ailesini rehin tutmaktadır. ancak jack, adamın istediği parayı hesabına gönderirse serbest bırakacağını söyler. jack bir yandan bankadan para alarak çare olmaya çalışıp diğer yandan da bu soyguncuyu yakalamak uğrunda farklı yöntemlere başvurur. ancak karşısında ziyadesi ile zeki ve usta bir soyguncu vardır.
  1. 2006 yapımı, başrolünü harrison ford ve paul bettany'nin üstlendikleri suç gerilim aksiyon filmi.

    jack stanfield, küresel bir bankanın üst düzey güvenlik yöneticisidir. mutlu bir aile hayatı ve sevdiği bir işi vardır. ama bir gün ailesi bir hacker tarafından rehin alınır ve şirketini hortumlamaya zorlanır ve olaylar gelişir...

    olaylar gelişir dediğime bakmayın, fazla gelişmiyor. vasat bir film kanımca. çok anlamam o işlerden ama öyle çok bilgisayar hacker falan filan heyecanlar olmuyor. harrison ford da aksiyona bağlıyor zaten belli bir noktadan sonra. çooook boş zamanınız varsa izleyin ama izlemezseniz de kimse ayıplamaz.

    https://www.imdb.com/title/tt0408345/?ref_=fn_al_tt_1

mesaj gönder