• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (0.00)
red notice - rawson marshall thurber
netflix'in 2021 yapımı filminde, dünyanın en çok aranan sanat eseri hırsızı ve onun peşindeki fbi profil uzmanı, daima bir adım önde olan kurnaz bir soyguncuyu yakalamak için gönülsüzce suç ortağı olur. başrolde: dwayne johnson,ryan reynolds ve gal gadot var.
  1. önden belirtiyorum film tam de tahmin edebileceğiniz gibi çerezlik bir film. tipik bir hollywood filmi. ryan reynolds yine maximum sevimli maymunluk yapma seviyesinde, dwayne johnson şişik kaslarıyla ortalıkta dolanıyor, tipik ciddi ajan rolünde ama o da komik ve gal gadot da her zaman olduğu gibi güzel ve seksi.

    bu türü seviyorsanız canınız sıkkınsa, alın biraz mısır ya da çerez ya da içki ya da çay/kahve ve oturun karşısına. eğleneceğiniz garanti. türünün tipik ama iyi bir örneği. iyi dememin bir nedeni var, izlerseniz göreceksiniz. uzun zamandır beni şaşırtan bir film olmamıştı,bu da ayrı bir keyif verdi.

    yok artık, yuh be dediğim sahneler olmadı mı? oldu tabii. bu devirde aksiyon filmlerinin hangisinde olmuyor ki? başka filmlerde uçaktan arabalarla atlayanlar oldu. sahi dwayne johnson onda da oynamıyor muydu? neyse, konudan sapmayalım. o sahnelere takılmayın, beklentinizi fazla yükseltmeyin. izleyin birkaç saat kafanız boşalsın, pişman olmazsınız. ben olmadım.

mesaj gönder