1. 10 ocak 2022 tarihinde, ligdeki kötü oyun, kötü skorlar ve saire sebebiyle görevden alındığı duyurulan teknik direktör.

    bu kararı; sadece "ipleri fatih hocaya devredip idare kısmına bakacağım" vaadiyle başkan seçilmiş burak elmas yönetiminin alması da ilginç. ya taraftar desteğinin de azaldığını gören (hem terim hem de büyük umutlarla seçilen elmas için destek azalıyordu) yönetim bu hamleyi yaptı, ya da terim "nasıl olsa işler biraz kötü gitsin beni geri çağıracaksınız, daha fazla küfür yemeden bir iki yıl ara verelim yine" diye çekildi. öte yandan, sadece galatasaray camiasında değil spor medyasında da büyük bir güce sahip terim'in bundan sonraki serencamı yine belli:

    * milli takım hocası kuntz bir mazeret bulunup görevden alınacak; medya bu süreçte "terim olsa uçurur kaçırır" diye oymaya başlayacak.

    * fatih hoca milli takıma gelecek (ki 30 yıldır seri a macerası haricinde iki takımdan başka çalıştırdığı takım yok zaten), bu arada sıradaki organizasyona (artık 2022 dünya kupası mı olur, 2024 avrupa mı olur) katılınacak, gruplarda rezil olunursa "bu vatan için buraya da gelmek bir şeydir" denecek, eskaza gruplardan çıkılırsa zaten kupayı almış gibi sevinilecek...

    * öte yandan galatasaray'da teknik direktör dayanmayacak, en ufak bir başarısızlıkta "allah kerim fatih terim" sloganları atılmaya başlanacak, sanki bir önceki sefer oyuncu tercihlerinden kibrine, taktiklerinden başka şeylerine her şeyine küfür edilen o değilmiş gibi.

    * bizim uluslararası bir turnuvada gideceğimiz yer belli, 2002 veya 2008'deki gibi bir yarı final için biraz daha çalışmamız lazım. ilk turnuvada da böyle bir sonuç gelmeyeceği için her halükarda oklar terim'e yönelecek.

    * terim tff'den iyi bir tazminat alıp "kovulacak", nedense başarısız olduğunu kabul edip istifa etmeyecek, oturup tazminatının hesaplanıp ta kovulmasını bekleyecek. bu arada galatasaray'a humeyni gibi dönecek, ilk sezonunda da şampiyonluk gelince barış akdolunacak. takımda işler kötü mü gidiyor? hooop federasyonla atışmaya başlayacak, bir iki maçta olay çıkarıp 5-6 hafta ceza yiyecek mağdur edebiyatına girecek, eh artık hiçbiri tutmaz ve tribünler homurdanmaya başlarsa da tekrar başa döneceğiz.

mesaj gönder