• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (0.00)
pars kiraz operasyonu - osman sınav
uyuşturucu satıcıları ve kullanıcıları ile onlara engel olmaya çalışanlar arasında geçen pars: kiraz operasyonu; okullardaki öğrenciler, uyuşturucu baronları ve narkotik polislerinden oluşan bir üçgeni konu alıyor. uyuşturucunun esrarlı tahtının kurbanlarının üzerinde yükseldiği gerçeğini yaşayarak öğrenen “pars”, başka kurbanlar verilmemesi için hayatındaki herşeyi feda etmeye hazırdır.
  1. mehmet kurtuluş, nida şafak ve pelin batu'nun oynadığı, gencecik bir haluk piyes'in de bulunduğu bir acayip film.

    !---- spoiler ----!

    filme güvenemediğinden midir ne, osman abi orta yere bir gangbang sahnesi sıkıştırmış. uzun süre de bu sahne konuşulmuş, filmden çok tecavüz sekansı konu olmuştu.

    film mi? annesi ve babası gözünün önünde öldürülen, üstüne kardeşini de bir önceki paragrafta bahsettiğim uyuşturucu ve sex aleminde kaybeden genç komiserin(*:mehmet kurtuluş), tüm bunların arkasındaki aşırı profesyonel ve bir o kadar derin iranlı uyuşturucu baronunu yakalama çabaları. klişe yani.

    !---- spoiler ----!

    daha sonra osman sınav "pars: narkoterör" adıyla, başrollerinde ibrahim çelikkol ve seda bakan'ın oynadığı bir dizi çekmişti. yine iranlı eroin baronu ve onu kovalayan iki narkotik dedektifinin maceralarını anlatıyordu. ama filmdeki kahramanlar dizide de göründü mü hatırlamıyorum.

mesaj gönder