1. ne denir bilmiyorum! bir şeyler değiştirir mi onuda bilmiyorum. ancak biz yinede safımızı belli edelim arkadaşlar.

    ekşide başlığı açtığımda girdiğim peşin notu buraya girmemiştim lazım olacak gibi yazayım en iyisi o peşin notu: çok farklı düşünceleri olan, bu konu hakkında aşmış fikirlere sahip, sizde dana kesiyonuz eheheh gereksizleri için gizli bir sayfa açılmış; ctrl + shift + w tuşlarına tıklayarak oraya ulaşabilirsiniz.

    Yulin Köpek Yeme Festivali'ni Durdurun
    !---- spoiler ----!

    Yulin Köpek Yeme Festivali'ni durdurmak için acil yardımına ihtiyacımız var. 21 Haziran 2015'te gerçekleşecek festivalde, sayısız masum köpek öldürülüp yenilecek. Dünyanın en vahşi festivali, Çin'de yıllardır süren bir gelenek. 2011 yılında tepkiler üzerine festival iptal edilmişti. Bu yıl da festivalin iptal edilip, yasaklanmasını sağlayabiliriz.

    Eğer festival yapılırsa, insanoğlunun en iyi dostları köpeklerin binlercesi, acı çekecek, kesilecek, ölene kadar dövülecek, canlı canlı derileri yüzülecek.

    Zamanımız çok az. Bu köpek katliamı gerçekleşmeden, seslerimizi birleştirip binlerce masum canı kurtarabiliriz. Şimdi hep beraber, kendini koruyamayan bu masum canların sesi olalım. Onları kurtarmak demek insanlığımızı da kurtarmak anlamına gelecek.

    Sen de patini kaldır ve imzanı ekle!

    !---- spoiler ----!
    queen

mesaj gönder