• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.98)
mr. robot
mr. robot, gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor.
bir gün, gizli bir hacker grubu liderinin kendine çeşitli çok uluslu şirketleri çökertmesinde yardım etmesi için iş teklifi aldığında yol ayrımına düşüyor. çünkü bu adamın elliot’u bu kadar çok istemesinin nedenlerden biri çalıştığı şirketteki konumu.
  1. açıkçası çok sevdim, ilk bölümüne 10/10 veririm hatta. şimdi "hiç dizi izlemedin mi, efsane diziler varken nasıl buna 10 veriyorsun" diyen insanlar çıkar illa. ağbicim ben sinema eleştirmeni değilim, eğlenceli vakit geçirmek için dizi izlerim, günün yorgunluğunu atarım. benim bir saatimi mutlu geçirten dizi benim için 10 puanlıktır.

    durup dururken gaza geldim ama dizi güzel, laf ettirmek istemiyorum. tabi hiç mi kötü yanı yok? var tabiki:

    !---- spoiler ----!

    -baş karakter sosyal fobisi olan biri fakat o psikolojiyi tam yansıtamamışlar. kendimi göremedim açıkcası.^:yazar burada sosyal fobim var demek istiyor^ bir de o uyuşturucu satıcısı kız ile yatmasını uygun bulmadım kişiliği için. eğer o kızın önemli bir rolü olmayacaksa çok gereksiz bir hareketti.

    !---- spoiler ----!

    neyse şimdilik bu kadar diyorum. 1 temmuzu bekliyoruz.

mesaj gönder