1. bu adam ülke başına geldiğinde türkiyenin en önemli sorunları olan demokrasi sorunu,kürt sorunu ,ekonomik tükenmişlik ile en büyük umudu olan avrupa birliği süreci üzerine yoğunlaşıp yada en azından öyle görünüp halkı çok büyük beklentilere soktu.

    adeta hastalıklı bir ülkeye 'bakın bizim demokrasi kanserimiz ,ekonomik zatürremiz var,bu kanser ve zatürre için avrupa birliği doktoru ile anlaşıp tedavi olacağız dedi.
    adeta yatalak bir vücuda 'koşmaya hazır ol' demekti.

    zatürre için antibiyotik tedavisine başlandı ve doğal olarak ateş düştü ,öksürük azaldı hasta kendine geldi.

    kanser için avrupa birliği doktoru ile görüşüldü onun ,önerdiği ilaçlar kullanılmaya başlandı ,isteği tahlillerin yapılacağı söyledi ,o da evet ben sizi buraya alıp tedavi edeceğim dedi.

    ama asıl nedenler ortadan kaldırılmaya çalışılmadı.sigara-alkol bırakılmadı ,sağlıklı besinler yerine sağlıksızlar yendi,soğuktan korunmak için herhangi birşey yapılmadı.bu durumda zatürrenin tekrarı kaçınılmazdı. ateş düşürücü -öksürük kesici kullanılarak ülkenin kendini kötü hissetmesi engellendi ama asıl tedavi de yapılmadı.

    önerilen kanser ilaçları bulantı-kusma yapıyor diye kesildi ,doktorun istediği tetkikler de yapılmayınca doktor da ameliyattan vazgeçti.

    hastalıkları iyileştireceğim diye başlanan süreç 13 yıl boyunca yanlış,düzensiz tedavilerle devam edince hastalıklar daha da ilerledi. can çekişen ,şuurunu kaybedip sağa -sola saldıran bir ülke ortaya çıktı.çevrede de bu davranışları nedeniyle hastalıklı ,deli ülke diye izole edildi.
    sonuç olarak artık ülkenin yaşamak kendini bu hale getiren aile reisinden kurtulması lazım.

mesaj gönder