1. kurulması istenen gruplar ya da yapılması istenen projeler youreads'in yönetiminden bağımsız, sadece yazarlar arasında olabilir. taze kana ihtiyacımız var, yeni insanlar gelsin, teşvik edin diyorsunuz da ben böyle olduğunu düşünmüyorum. bi site var çoğzel gelsene mi diyeceğim insanlara. elimizi taşın altına koyalım. taş da değil ki istediklerimiz gerçekleştireceğiz işte. iki kişiden grup olmaz mı? olur. bak biz bunları bunları yaptık çok da eğleniyoruz ya da siktir et eğlenmiyoruz ortaya güzel işler koyuyoruz desek insanlar ilgi alanına göre bunu sevecekler ve gelmek isteyecekler.

    bunun için bi zirve mi yapmak lazım skype/mail grubu mu kurmak lazım başlık mı açmak lazım bilmiyorum ama bir şeyler yapılmalı. yeni insanlar bekleyerek zaman kaybedeceğimize başlayalım. kafamızdaki gibi olmayabilir işler, sorumluluk almayanlar çıkabilir, sorumluluktan kaçanlar çıkabilir ama zamanla iskelet kadro ortaya çıkacaktır.

    gelecek insanlar(o beklediklerimiz) bize neyi vaat ediyorlar? onlar gelince daha mı güzel olacak? göreceli olarak küçük ve kaliteli olan youreads'ten çıkmıyor mu yani hiçbir iş? taze kan lazım demeyi bırakalım. ilk entryde yazdığım ve diğer arkadaşların söylediği gruplarda ısrar ediyorum. isteyen varsa mesaj atabilir ve başlayabiliriz. özellikle sokak sanatı (sokak sanatı derken duvar yazılaması-boyaması-çizimini kastediyorum) grubu kurulması taraftarıyım. yazdığım diğer şeyler için de moral-motivasyonum var. hepsinin arkasındayım ve yapmak istiyorum.

    istekli yazarları beklemeye değil başlamaya davet ediyorum.

mesaj gönder