1. bethesda'nın ve oyun dünyasının üretebileceği en iyi eser olarak tanıtılmış oyundur. 10 kasım 2015'de piyasaya sürüleceği açıklanmış. göze çarpan noktalar;
    -the elder scrolls v - skyrim'de denedikleri heartfire olayını geliştirip tamamen oyuna yedirerek artık oyun için open world düzenlemesini oyuncuya bırakmışlar. kısacası artık eviniz değil şehriniz olacak. bu şehir tamamen istediğiniz şekilde baştan aşağı düzenlenebilecek.
    -oyundaki tüm itemler için etkileşim başlatmışlar. en son seride ve skyrim'de ki etkileşmediğiniz cisimler vardı. bu oyunda her obje ile etkileşime geçiyorsunuz. dahası aldığınız itemlerin hepsi artık bir amaca hitap ediyor.
    -silahlarınızı artık modifikasyon yapabiliyorsunuz, bir üst maddedeki itemlerden topladıklarınız ile artık baştan aşağı farklı silahlar oluşturabiliyorsunuz. 50 temel silah için 700 farklı kombinasyona sahip.
    -sahip olduğunuz köpeğinize farklı komutlar ve görevler verebiliyorsunuz. terlikleri kap gel, bobby!
    -oyunda artık karakterinizin bir sesi var! bu diğer oyunlarda bizi oyundan eksik hissettiren olaydı, karakterlerin türleri için farklı diyaloglarda yüklenmiş.
    -oyunun bir uygulaması var, buradan da kontrol edebiliyorsunuz ayrıca.
    -open world tamamen dinamik, oyunu oynadığınız sırada, zamanla beraber haritada değişiklikler başlıyor. patikalar ya da çevrede ki yapılarda zamanla değişiyor.,

    ve asıl bomba oyunun tanıtımıyla beraber fallout shelter adında bir mobile oyunda piyasaya sürüldü. atık kendi vault'larınızı sims misali kontrol edebiliyorsunuz.

mesaj gönder